keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Jyväskylän reissu

  


Eilen pääsimme koulusta jossain puoli neljän aikaan liikuntatunneilta ja tulimme kämpille viettämään aikaa niinkuin aina. Suvin oli määrä meikata minut samalla tavalla kuin hän meikkaa aina itsensä. Kävimme kaikki suihkussa ennen kuin Suvi aloitti meikkaamiseni. Hän meikkasi minua noin puoli tuntia kunnes Petra sai idean, että lähdetäänkö Jyväskylään. Suville sattui samaan aikaan soittamaan hänen vanha ystävänsä joka oli menossa juuri kohta Jyväskylän suuntaan. Me saimme heti idean kysyä, jos pääsisimme hänen kyydissään, kun kerran olemme menossa melkein samaan osoitteeseen. Pääsimme hänen kyydillään, sillä paikkoja oli autossa 4 vapaana. Kiireellä laitoimme itsemme kuntoon ja lähdimme matkaan.

Jyväskylässä me menimme ensin syömään mäkkiin, sillä meidän pötsithän tarttee sitä muanaa aina silloin tällöin. Ostimme muutamat juustohampparit, paitsi Karo joka otti jäätelön kinuskikastikkeella. Nam. Tämän jälkeen menimme H&M etsimään jotain vaatteita itsellemme. Löysin itselleni aivat ihanat mustat pillifarkut joita olen etsinyt pitkään ja tällä kertaa sain ne puoleen hintaan, sillä -MiinusViirus- oli juuri alkanut. ( norm. hinta 19.95€, alennus 10.00€ ) Tämän jälkeen menimme saattamaan Suvia Jyväskylän asuntoloille jonne hän meni katsomaan kaveriaan. Minä, Petra ja Karo jäimme kaupungille vielä shoppailemaan. Kävimme seppälässä, josta Petra sai mukaansa rusettipinnin päähänsä kolmella eurolla. Hän osti myös Undergroundista pinkin hiusvärin sekä Suvi pinkit aurinkolasit. Minä löysin myös pitkään haaveilemani hameen.

Illan edetessä oli aika kuitenkin lähteä. Menimme asemalle Petran ja Karon kanssa jo tuntia ennen junan saapumista, mutta samalla huomasimme, että junahan on puolituntia myöhässä. Me vittuunnuimme heti kaikki ja ärsyyntyminen alkoi ilmetä meissä typerillä jutuilla. Naureskelimme paljon ja melkein kusimme housuumme. Aika kuitenkin alkoi kulua kun oli hauskaa ja siksi melkein myöhästyimme junasta. Juna oli myös todella kallis, se oli pendolino, - siksi siis myöhässä yllätys yllätys. Koko päivä oli kaikenkaikkeaan ihana ja hauska. Aika kului todella nopeasti ja tutustuimme toisiimme taas vähän lisää.

Kiitos ihanasta päivästä ja ennenkaikkea todella hauskasta sellaisesta! 
- Pitäkää laukuistanne kii. -

- Iitu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti